OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

0 Kč

BEAUTY FIT-BODY pro Vaši krásu

Odhalili jsme tajemství krásy korejských žen. Dokonalou pleť můžete mít i Vy.

Zásady zpracování osobních údajů - Ochrana osobních údajů

  1. Základní ustanovení
  • Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: "GDPR") je společnost BEAUTY FIT-BODY s.r.o., IČ:09357882 se sídlem v Břeclavi na ulici Sady 28.října 1427/17 (dále jen: "správce").
  • Kontaktní údaje správce jsou
    • adresa: Břeclav 69002 Sady 28.října 1427/17
    • e-mail: beautyfitbody@seznam.cz
    • telefon: 602531599
  • Osobním údajem se ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/6792016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "GDPR") rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě
  1. Zdroje a účel zpracování osobních údajů
  • Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  • Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.
  • Správce zpracovává osobní údaje na základě zákonného důvodu, či oprávněného zájmu, jehož cílem je plnění smlouvy.
  • Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
    • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
    • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  • Účelem zpracování osobních údajů je
    • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
    • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Doba uchovávání údajů
  • Správce uchovává osobní údaje
    • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů
    • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  • Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže
  1. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)
  • Příjemci osobních údajů jsou osoby: Markéta Tichá – zpracovatel veškeré korespondence, osobních údajů a objednávek, správce webové prezentace
    • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
    • zajišťující služby provozování e-shopu (webové prezentace) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu (webové prezentace).
    • zajišťující marketingové služby.
  • Správce nemá ] v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.
  1. Vaše práva
  • Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

  • Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.
  1. Podmínky zabezpečení osobních údajů
  • Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  • Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  • Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.
  1. Závěrečná ustanovení
  • Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. 
  • Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 1.1.2021

Objednejte se

OBJEDNEJTE SE K NÁM NA OŠETŘENÍ:

PŘÍSTROJEM EMSHAPE

PŘÍSTROJEM TRIOLIFT

ZÁBALY BODYWRAPS

+420 777572227  BŘECLAV - Sady 28.října 1427/17

+420 777572229    HODONÍN - Legionářů 6

INFORMACE:  +420 602531599  - beautyfitbody@seznam.cz

NABÍZÍME

NašE SLUŽBY 

Postaráme se o vás s nejnovějšími technologiemi v oblasti péče o tvář a tělo. Poskytujeme ošetření revolučním přístrojem EMSHAPE (jedinné přístroje pouze v našich studích v Břeclavi a Hodoníně). Dále ošetření přístrojem Triolift, zábaly BodyWraps a chystáme spoustu dalších novinek. Přinášíme také exkluzivně na Český trh farmaceutickou korejskou kosmetiku značek Meditime, Koru Pharmaceutical, Zishel, Cellnoc, Wellage a mnoho dalších.

EMSHAPE

EMSHAPE

EMShape® je nejnovější generace technologicky vyspělého ošetření těla, které pomáhá budovat svaly a tvarovat vaše tělo.

Klinické studie ukázaly, že tato technologie  také dokáže trvale snižovat obsah tuku. Určitě jste již zaznamenali, že se na českém trhu objevil na vybraných klinikách téměř zázračný přístroj EMSculpt. EMShape je přístroj srovnatelných účinků. 

Inovativní systém EMShape® je neinvazivní, bezbolestná procedura, která dokáže tónovat a zvedat hýždě bez nutnosti nadměrného cvičení nebo invazivní chirurgie. Taktéž velmi efektivně formuje břišní svalstvo. 

EMShape® je stroj 3. generace využívající neinvazivní technologii HIPEM (vysokofrekvenční pulsní elektromagnetická energie) k podpoře svalů, aby se stahovaly na maximální výkon. Toto cvičení s vysokou intenzitou svalů vede k přestavbě a posílení svalů tak i efektivnímu spalování tuků. 

Více

TRIOLIFT

TRIOLIFT

Za pár minut vám vrátíme několik let s revoluční novinkou v oblasti neinvazivního omlazení v ČR! Omlaďte rychle a efektivně obličej, krk a dekolt nejlepším kosmetickým přístrojem svého druhu! Výsledný efekt již po první aplikaci skutečně předčí vaše očekávání.

Revoluční přístroj, který se dá využít jak pro kompletní ošetření obličeje, tak pro kompletní ošetření těla. Jsou to vlastně dva přístroje v jednom. Přístroj využívá nejmodernější technologie modrého laseru, bipolární radiofrekvence a podtlaku. Byl vyvinut na základě dlouhodobých zkušeností odborníků tak, aby maximálně zvýšil prestiž kosmetických salonů a estetických klinik.

TrioLift je nejlepší volba proti tvorbě vrásek neboť v maximální míře redukuje projevy stárnutí nejen na obličeji, krku a dekoltu, ale i krku. TrioLift si také dokáže účinně poradit s tuky a s celulitidou se kterou nemá žádné slitování.

Špičková technologie se stává požitkem pro vaši pleť. Nejlepší volba proti tvorbě vrásek, redukuje viditelné projevy stárnutí pleti nejen na obličeji, ale i krku a dekoltu. Ošetření nabízí péči, která se snoubí s maximálním pohodlím, příjemným pocitem a je skutečným zážitkem z relaxace.

BODYWRAPS

BODYWRAPS

Body wraps SLIM je metoda, která napomáhá k zeštíhlení postavy, zpevnění pokožky, detoxikaci a odplavené nadbytečné vody z těla. Již po PRVNÍ kúře garantujeme úbytek 5 – 30 cm v celkovém obvodu těla (měřeno na 9 místech). Tento úbytek je způsoben stimulací lymfatického systému – odplavením vody obsahující toxiny. S novou směsí již umíme bojovat i proti tukům. Klinicky testováno! Garance výsledku! Min. 5 cm jinak zábal neplatíš.

Geniálně zkombinované složky NOVÉ směsi Body Wraps SLIM se vzájemně podporují a vědecky prokázaly tyto účinky: Zabraňují tvorbě nových tukových buněk Snižují hromadění lipidů v tukových buňkách Stimulují úbytek stávajícího tuku Vedou k výraznému zmenšení objemu břicha Výhody směsi jsou také: Remineralizace a očista pokožky Hydratace kůže Pro lepší výsledek s boji s tuky doporučujeme více kúr 3 – 6. Dosažené výsledky se mohou u jednotlivých klientek lišit. Vše záleží na daném problému, rychlosti metabolismu a stavu lymfatického systému. Jako dárek dostanete 7 denní kúru povzbuzujícího čaje FIT-Body TEA ke každé proceduře. Výhody FIT-Body tea: potlačuje duševní a tělesnou únavu napomáhá vylučování vody z organismu přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti

Co dostanu při metodě Body Wraps SLIM v 90 minutách? Odvodnění organismu a hubnutí, Body Wraps SLIM. Body Wraps SLIM je kompletní přístup k efektivnímu zeštíhlení (odvodnění organismu, detoxikace organismu, hubnutí) a pomůže vám řešit 2 věci v cestě k vytoužené postavě.

AKTUALITY

Archív